"art is too important not to share"

Mange kender til følelsen af uoverskuelighed, når de skal sammensætte deres plakatvæg. Derfor har vi lavet denne guide til nemt og overskueligt at kunne udvælge, sammensætte og til sidst hænge en masse fine plakater der vil være med til at give dit hjem liv og sjæl.

...

 Punkt 1.
Til at starte med anbefaler vi at plakatvæggen laves efter samme stil som resten af rummet. Det er her vigtigt at der tages højde for farver, stilarter og motiver. For at få det bedste sammenspil er det vigtigt, at du vælger plakater i samme genre motiver og farver da dette vil få den bedste synergi frem i helheden af væggen.

 Når du er afklaret med ovenstående, kan du gå i gang med punkt 2.


Punkt 2.

 Det er nu vigtigt at du får en fornemmelse af størrelsen på hele væggen, samt hver enkelt størrelse plakat, da dette i sidste ende vil gøre det nemmere at kombinere billederne på din væg. Her kan der med fordel anvendes et måleredskab og tape til at skabe et visuelt billede at væggen og størrelserne. Et godt tip er at være opmærksom på afstanden mellem plakaterne. Væggen kan hurtigt få et sammenpresset udtryk, så det er vigtigt med god afstand da dette vil give væggen elegance og lethed.

Når du har den endelige kombination, tag gerne et billede af skabelonen da dette kan være en hjælp senere i forløbet.

Ønsker du inspiration til størrelseskombinationer, motiver eller farvekombinationer kan du tjekke vores forslag til sammensatte billedvægge her. Vi anbefaler også at tjekke plaformene Instagram og Pinterest ud for yderligere inspiration.

Giv dit hjem et personligt touch med vores plakater

...

Punkt 3. 

Du er nu klar til at hoppe online og shoppe plakater til din væg. Du burde igennem de to første trin have fået en klar idé om hvordan væggen skal sammensættes, og hvilke farver som skal indgå. Nu er det bare at finde de specifikke plakater som skal være dine. Dertil kommer rammerne som er kronen på værket. Du bør her igen tage stilling til de omkringstående møbler og deres indflydelse på farverne i rummet. Du vælger nu om det skal være lyse eller mørke rammer. De mest anvendte rammer er sort træ og lysegetræ, men det er i virkeligheden kun fantasien der sætter grænser.

Punkt 4.
Du har nu modtaget dine plakater og er forhåbentlig super spændt. Plakaterne placeres nu i deres respektive rammer, hvorefter de ligges på gulvet foran dig. Her kan du rykke rundt på plakaterne og placere dem som de i sidste ende skal hænge på væggen. Det er her du en sidste gang kan vurdere om afstanden mellem plakaterne af korrekt. Et godt tip er at placere plakater så centrum af billedvæggen er i 160cm højde, da dette give det bedste udsyn for den gennemsnitlige menneskelig øjenhøjde. Nu er der egentlig bare tilbage at hænge dine nøje udvalgte plakater op ved brug af tommestok, vaterpas og en kop kaffe eller et glas vin

Vi ønsker dig en god fornøjelse!

Vær kreativ med vores plakater